1. Januar …
Catalyzator ønsker alle et GODT NYTT ÅR 🙂

Måtte vi alle få mengder av våre drømmer oppfyllte 🙂

Årets første dag ble en kald opplevelse med 8 kalde minuser og frostrimet natur efter nattens lave tåkeskyer. Heldigvis var luften frisknet til igjen efter at den ved midnatt luktet som en krigsherjet bombearena og kruttslammet rev i nesa. Og dette selv om det her i skogen ikke kunne sees en eneste nyttårsrakett… det hørtes derimot ut som om nabobygda ble bombet hasardiøst og målrettet *huff* …

Kvelden ble vakker dette første døgnet i et nytt år og månen smilte ned til oss jordboere og liksom ønsket oss lykke til 🙂

Og til de som lurer på hva Catalyzator synes om Statsministerens nyttårstale til folket idag ? jo… altså: Catalyzator satt på do og gjorde sitt fornødne mens statsministeren talte… det er viktig med prioriteringer… alt til sin tid…

———————————————

Og dersom noen er nysgjærrig på hva som er skrevet før 2009 så finner du dagbøkene for årene fra og med 2004 i GARASJEN eller du kan lese 2007 og 2008 i blogger med følgende adresser:

ÅRET 2008 finner du HER <- klikk link

ÅRET 2007 finner du HER <- klikk link