På denne siden: http://www.ffksupporter.net/dagfinn.php hos Dagfinn Enerly / Fredrikstad Fotballkubb skrev Catalyzator inn en bønn om å bli hørt/sett på denne måten:

Navn: Catalyzator
Bosted: Rygge i Østfold
Skrevet: 2009-01-13 14:47:15
Melding: Hei Dagfinn 🙂

Det at du har blitt “headhuntet” til Bjarne Håkon Hanssen`s panel for å hjelpe andre handikappede og hjelpetrengende ved å forsøke å tilrettelegge hjelpeapparatet vi nyter godt av er kjempeflott. Men likevel en situasjon som føles uhyre vanskelig for en person som bor i samme kommune som deg og ikke blir hørt. I motsetning til din akkutte ulykke hvor det er relativt enkelt å sammenligne “før og etter” situasjon og ha som mål å gjenoppta både sosial tilhørlighet og funksjonell virkekraft så har jeg sakte men sikkert blitt mer og mer handikappet helt fra ungdommen av og de siste 6-8-10 årene mistet fullstendig kontakt med både samfunn og sosialt liv og et hjelpeapparat ser ikke behovet for å gi meg dette tilbake fordi det ikke er så enkelt å se hva som mangler når manglene har sneket seg inn i livet over så mange år at man har prioritert bort det meste og selv ikke lenger har noe “dokumentasjon” på hva jeg gjorde før og hva jeg nå ønsker å gjennoppta som mitt liv. På min hjemmeside har jeg sakte men sikkert siden 2004 lært meg å bruke data og å utrykke meg i skrifts form og fra 2006-2007 frem til idag har jeg også fått tilgang til noen hjelpemiddler i form av elektrisk rullestol blandt annet slik at jeg kan rulle rundt på min egen gårdsplass å se på gresset gro… Er det slik det skal være ? At DU blir restituert tilbake til samfunnet mens jeg sitter i skogen å venter på å bli sett ? Hvorfor blir vi ikke sett på likt nivå ? Hvorfor er det så stor forskjell på menneskeverdet vårt og respekten vi klarer å oppnå i helsesektorens korridorer ? http://www.catalyzator.net er min sutrekrok på verdensveven og du er hjertelig velkommen til en titt inn i det virkelige livet!

IDAG OPPDAGET Catalyzator AT INNLEGGET VAR FJERNET !!! SENSURERT BORT !!! fy flate for noen drittsekker….

smiley

TILLEGG / OPPDATERING 21.01.2009

Catalyzator ble også sensurert (fikk en kommentar slettet) inne i bloggen til Bjarne Håkon Hanssen:

http://www.vgb.no/33864/perma/404840

Og det er kanske ikke så underlig ? Catalyzator har desverre ikke kopi av den aktuelle kommentaren men den inneholdt sterke ord, billedlige fremstillinger, Catalyzator har nemlig gått et lynkurs i tegn og tale hos en som kalles “Frelseren” og han ble visst henrettet for sine ord…

Den slettede kommentaren inneholdt blandt annet denne sterke billedlige tese: Hva må til for at en hjelpetrengende skal få adekvat hjelp i vårt moderne helse og hjelpemiddelsystem ? Må jeg skyte noen ? (Dersom en skyter en person så blir en arrestert og i arresten så får en tre ganger daglig kosthold, sosialt fellesskap og helsetilsyn av lege ved behov) …. Så ? hva må en gjøre for å få hjelp ?

Catalyzator har forståelse for at en profilert politiker ikke ønsker slike ord og tegninger i sin blogg og respekterer slettingen, under sterk tvil…