20. Mars…
Catalyzator serverer…

Når våren står å hamrer på ytterveggene så våkner det til liv i kriker og kroker og da var det jo bare å dekke koldtbordet med lekkerbisker på fat til besøkende…

Det har vært stille i garasjen de siste dagene… turen ut som sjåfør for “RullatorNabo’n” ble for kravstor mot denna kroppen og det tok noen dager før den tålte mat og vertikal possisjon igjen og som kjent har jeg ingen hjelp som trår til i slike tilfeller og må da bare vente til kroppen ballanserer seg igjen… Men skitt au (‘o’) sånn er livet…

Solen skinte utrolig vakkert idag og smelteværet kjentes inntenst gjennom marg og bein selv om det alikevel er store mengder hvitt igjen ennå. Det var såpass fremkommelig der ute nå at CataCråssern kan gjøre nytte for seg igjen iallfall her på gårdsplassen slik at frisk luft kan nytes litt og noen bilder kan knipses… sålenge det er varmt iallfall…

Svartingen syns det er mye spennende som pipler frem i smeltinga og har mye spennende å holde på med i hjulspora der veien passerer mellom bygningene på vei inn mot tunet.

Gulingen foretrekker å holde seg litt på innsiden av snøgrensa og nyter været fra trygg plass under BantoDostMobilen inni garasjegarasjen 🙂

Å sånn går dagene…
…men det var iallfall deilig å være ute i frisk luft noen minutter 🙂