Natt til 05. April…
Catalyzator drømmer om et bedre liv…

Som Catalyzator nevnte i sitt forrige dagboksinnlegg så er det enkelte ting som er enklere å gjøre med en deffekt og oppbrukt kropp enn andre ting og idag skal det fortelles om ennå en slik gjøreting som faktisk viste seg å fungere relativt greit…

Det hele begynte med at Grublert inviterte til en aldri så liten utflukt og Catalyzator som har et relativt amputert liv var ikke sen om å kaste seg på for å se hva det var for noe sprell Herr.Grublert nå hadde funnet på…

Grublert og Catalyzator møttes på trygg grunn i offentlige omgivelser rett i nærheten av kirken og satt å småpratet på en benk men da det var både mye snø og kaldt samt at Catalyzator ikke hadde vært smart nok til å ta med seg en tykk og varm uttapåjakke så måtte hun benytte det som va tilgjengelig og varmet sitt skrantne legeme på Grublert’s fang… Grublert oppførte seg som en halvekte gentlemann og ingen skulle tro at disse ikke hadde møttes før .

Catalyzator fant en plass som lignet veldig mye på hennes eget hjem i garasjen og tilåmed en sitteplass med nostalgisk atmosfære fra den gang Catalyzator brukte garasjen til det en garasje er bygget for… Grublert var nok mest fasinert av grillen som han begynte å drømme om å arrangere storbloggparty rundt med grilling av en hel minigris på sveiv og kanske samtidig kunne oppfylle Monstermor’s ide fra i fjor sommer om bloggtreff og dugnad for å rydde unna en del skrot og søppel hjemme hos Catalyzator. Det nærmer seg jo at det begynner å bli litt krise nå og dersom Catalyzator skal få sin drøm oppfyllt om å flytte så må det ryddes og planlegges men hittils er hele Catalyzator’s drøm satt på en isnende vond og kald vent på grunn av mangel på hjelp fra kommunens omsorgsetater som egentlig ansvarer for slike hjelpebehov…

Både Grublert og Catalyzator hadde trang til litt betekningstid og DownTown fant de en eselkjærre som de haiket med og da fikk de samtidig tid til å sitte å tenke litt over situasjonen…

Men ingen lørdagskveld uten dans… Og i nesten proff stil og med dyktig samstemt koreografi danset de natten inn i lokalet på prerien til skikkelig westernmusikk og linedancestemning.

Det ble en lang kveld og Grublert som skulle tidlig opp på søndagen reiste avgårde med et svusj mens Catalyzator tuslet en runde ned mot ei havnelagune og nøt stillheten med et vakkert blikk utover havet… en dag… en vakker dag, skal Catalyzator kanske få bo der ute i havgapet hvor hun hører hjemme og livet er langt enklere for henne enn her hun nå sitter langt inne i skogen uten kontakt med samfunn og sosialt liv.

De hadde også mange andre ting fore denne natten der ute i cyberspace på sitt første stevnemøte i Second-Life og såvidt Catalyzator vet så var det flust av paparazzier som snek rundt og knipset med det resultat at det muligens dukker opp noen flere episoder fra denne lørdagsnatten også hos Grublerts Kontordør med tid og stunder…

LES-> Grublert’s nye reportasje <-klikk link

PS… Catalyzator har forsøkt, med unntak av hudfargen, å lage en avatar som samstemmer med den virkelige Catalyzator fra den dype skogen i Rygge… men det fantes visst ikke rullstoler der så Catalyzator fikk implantert ei blodtrykkspumpe isteden og kan sprade rundt som i gode gamle dager … 🙂

Å så ønskes dere alle en vakker og GLAD PÅSKE 🙂 .