10. April… Catalyzator vurderer livet…

Catalyzator begynner å bli lei av å sloss for rettigheter i den virkelige verdenen… det er deprimerende å måtte gjenta i det uendelige hva hvorfor hvordan og når omkring alle kroppens deffekter og behovet for hjelp for å slippe ut av det som føles som et fengsel men som skulle vært et trygt hjem… kanske det er like greit å gi opp og heller bruke det som er igjen av krefter på å leve der man kan leve og så sove resten av tiden…

Ensomheten foran dataen i det virkelige liv er ikke sunt…

Det er ikke så rart at en blir møkk lei av det livet som alltid er en slosskamp for rettigheter og et stadig tilbakevennende nederlag når man mottar de utallige avslagene uansett hva slags hjelp en søker på…

I sitt SecondLife har Catalyzator funnet tilbake til noe av sitt “gamle” liv…

Stille tanker i solnedgangen ved strandkanten…

Ridetur i skogen…

På livekonsert med Peet fra Holland i kafeen med likesinnede og koselige ukjente venner…

Skjærtorsdag ble feiret med HarryRølpeParty og dansing på bilpanser med koselige ukjente venner i cyberspace…

Thats all today folks…

Catalyzator har nå funnet seg et digitalt liv som ikke er så vondt for ryggen og kroppen og sjelslivet som å måtte sitte å skrive i blogg og hjemmeside er og ønsker dere alle en god helg og et godt liv *måtte dere ikke havne i uførhetens klør* 🙂