14. Mai … Catalyzator har ikke helt kontrollen…

Det skjer mer enn normalt i skogen og Catalyzator har ikke helt kontroll over situasjonen for øyeblikket.

Bilder blir knipset av den uatoriserte halvautomatiske overvåkningskamerafjompen men de blir ikke publisert i helhet da involverte parter ikke er informert og muligens ikke interresert i å bli hengt ut til spott og spe på en hjemmeside i cyberspace sånn helt uten mål og mening.

Dagene i skogen ble nemlig plutselig og totalt uforutsett avbrutt av en gigantisk lang rekke med biler som snek seg innover de dype skogers ufremkommelige veistubb og det regelrett vrimlet av mennesker i alle kriker og kroker både her hos Catalyzator og hos “Nabo’n” lenger nede i skogen og det ble pratet om grensemerker, arealer, kloakksystemer, antall etasjer og antatt byggeår og nå er det bare å sitte å vente i spenning på om det blir noe resultat.

Dette var ikke planlagt og det var ikke forberedt men rett å slett en form for ryktebørs og jungeltelegraf som løp litt løpsk og tok saken i egne hender. Men det skal dog tillegges at en aldeles dyktig megler var på pletten på utrolig kort varsel og håndterer nå sakens annliggende fortløpende dersom det skal vise seg å bli nødvendig. Meget sporty gjort 🙂

Catalyzator tar nå et par døgns fortjent sjokkhvile… smiley