Skjebenens ironi ?

I vintermånedene, mens jeg hadde kontakt med den bolibyggerselgeren som også var med å vurderte da jeg kjøpte tomta mi der ute i havgapsdrømmen, var det jo mye aktivitet rundt tankene om husbygging. Bolighusbyggeren ble jo stadig påminnet om min eksistens og mine ideer til husets utforming sto i kø på hans meil-liste for effektuering via arkitekt slik at det kunne søkes byggetillatelse. Mens jeg satt her å ventet på alt dette, som jo gikk totalt i vaskebøtta og ut med vaskevannet, så studerte jeg også ulike interiørbehov foreksempel slike ting som kjøkken. En av disse leverandørene av kjøkken og andre boligtingduppeditter var NOREMA og på deres nettsider var det en konkurranse hvor du kunne vinne ulike verdier av deres systemer. Jeg satt jo her å kjedet nesten livet av meg og på en av hustegningsideene mine hadde jeg et ledig rom i sokkelen på en husvariant som skulle ha garasje i underetasjen og jeg skriblet ned noen tanker om et kombinert hagegrillkjøkken og hobbyrom hvor også det var tenkt et form for gjesteromsystem… VelVel tenkte jeg… tegningen var krøkkete og kanske langt fra proff men jeg sendte den iallfall inn og glemte resten av historien da jeg efter hvert mistet både troen på husbygging og troen på boligbyggerleverandører som etter min erfaring ikke har tid til de litt mer kompliserte tilpassninger av hus som jo en rullestolsbruker har og i min stadige jakt på nye bolighusleverandører har jeg helt glemt denne konkurransen fra i vinter…

Bildet: ScreenFoto fra NOREMA sine nettsider 🙂

Glemt helt inntill idag… JEG FIKK EN MEIL IDAG !!! GEVINST FEM TUSEN PENGER PÅ GAVEKORT FOR: sitat: Kreative og inspirerende forslag !

Snakk om ironi smiley
Ikke et eneste steg nærmere eller inærheten av å se noen løsning på husfinanser eller initiativrike boligbyggerleverandører men jeg har fått et rikelig tilskudd på kjøkkenkontoen 🙂 Jippi en hærlig dag smiley