14. August…
Catalyzator og langveisfarende goddis…

En strålende solskinnsfredag i skogen ble avbrutt av et ennå mer strålende besøk langveisfra 🙂 ja det var helt ubeskrivelig å få se en person som en liksom følte en har kjent i lang tid på internett og ikke nok med det men hun hadde egen flott privatsjåfør med et blendende vakkert smil også 🙂 Tuttilutt er en av de bloggere på VG som jeg har hatt litt kontakt med og da jeg sakte men usikkert ble mindre tilstedeværende på min egen blogg og de daglige reportasjene fra skogen ble til månedlige så var ikke Tuttilutt den som godtok dette men hev seg altså rundt og marsjerte rett inn i stua mi 🙂

Tuttilutt og Vetle er besøk man kan leve lenge på bokstavelig talt, fryseboksen min ble stappende full av nydelige hjemmelagede middagsretter og desserter pluss at de hadde gått totalt amokk i butikken underveis og sanket sammen både goddisposer, frukt, pålegg og allskens hærligheter som landet i matskapet mitt 🙂 og tilåmed Gularsj og Zwart fikk et stort lager av supergourmetmat som selv en kongekatt ville misunnet dem idag 🙂

Jeg er faktisk målløs… men bare nesten altså og nå må jeg hvile litt og så skal jeg møysommelig planlegge en mulig “hevn” 🙂