16. Desember…
Catalyzator goes for step two…

Ja… I dag har Catalyzator skiftet fastlege 🙂 og det var jommen på tide vil nok mange si. Den fastlegen jeg byttet til for noen år siden har de siste to årene hatt en timebestillingstid på omkring 4 måneder samt at det kun er vikarer der fordi hun selv til stadighet er ute i permisjoner og slikt blir det ikke mye medisinsk hjelp av for en sliten skrott. Det er trossalt et langt ark å bleke for hver gang en må bruke ukesvis med tid på å sette nye vikarer inn i ens tredveårige sykdomshistorie og en utslitts kropps situasjon og når en ikke har krefter til å engang lage seg middag daglig så sier det seg selv at det har vært umulig å klare å få medisinsk hjelp via dette legekontoret.

Fastlegen jeg nå har byttet til befinner seg en times kjøretur unna men hva gjør vel det når en i sammenligning har slitt med fire måneders ventetid på time hos en lege som ikke er tilstede ? Dessuten har den nye fastlegen allerede vært svært imøtekommende i meil og ønsket meg velkommen til på lista hans. Nå gjenstår det bare å få oversendt journalen fra det firemånedersventetid-på-time-legekontoret så jeg håper de klarer å få gjort noe effektivt der for en gangs skyld. Og det nye året som nå nermer seg skal bli et godt og effektivt medisinsk år på mange plan for denne slitne kroppen.

Midt oppi dette har jeg jo også satt meg på venteliste hos Lillestrøm Helseklinikk / Mette Sofie Johnsgaard  som er Scandinavisk Institutt for ME/CFS fordi jeg føler at de diagnoser som er fastsatt på mitt edle legeme, blandt annet CFS, ME og FM, er satt ut fra svært mangelfulle tester (som om det offentlige helseUvesen nesten bruker slike diagnoser for å slippe unna med å ikke gi hverken medisinsk oppfølging eller symptomlindring fordi det kan forsvares med at sykdommene/deffektene ikke er behandlebare ifølge norske medisinske kriterier) og dette vil jeg ha en grundig gjennomgang av. Det er trossalt en mengde sammenfattende symptomer som kan være årsaket av så mangt innen den medisinske verden og mitt håp er at det også er noe av dette som kan behandles istedenfor den evindelige setningen om at dette må du bare leve med…

VelVel… Sjumilsstøvler er ikke helt min stil for tiden men nå skal jeg begynne på ferden og jeg skal gå den fullt ut, må bare lade batteriet på rullestolen først og overleve den langtekkelige avslutningen av mørke vintermåneder i de dype skogers ensomhet…