02. Februar… Lite aktivitet…

Catalyzator er i dårlig form og kroppen motarbeider ethvert ønske om å leve… men dagene går jo fremover på en måte og håpet ligger og ulmer. Det skjedde en del delvis uforutsette ting slik som at noen papirer vedrørende tomta jeg drømmer om å bygge på i havgapet var feil utfyllt av megleren så det måtte ordnes nye papirer og da blir det nok ytterligere forsinkelser i den drømmen fremover desverre.

Videre så skulle bloggsystemet på VGB oppgraderes og systemansvarlig lovet oss bloggere “gull og grønne skoger” hvorpå vi burde ant at denne oppgraderingen ikke ble noe bedre eller mindre smertefull enn forrige… å det ble da også katastrofe (‘o’) da bloggsystemet åpnet etter moderniseringen så virket bare halvparten av alt og det som liksom på en måte virket fungerte ikke i det hele tatt slik de hadde forespeilet seg og reparasjoner som de påbegynte før helgen skapte nesten mer nytt trøbbel enn hjelp så det ble et resultat med sprengt bloggsamfunn og null morro. I dag har en del av oss vgbloggere gjort en demonstrativ flytting over til Aftonbladets-blogg i Sverige hvor de fremdeles bruker det gamle bloggsystemet som VGB forkastet for flere år siden og som faktisk fungerer ! HØRER DERE VGB !!!!! *usj* velvel… vi sitter nå altså i eksil i Sverige å blogger og har det egentlig ganske trivelig med mengder nye flotte bekjentskaper og vi vasser i spennende blogger og dessuten så slipper vi å sitte å se på alle feilene som VGB nå må rette opp og reparere og slite av seg parykken for der hjemme.

Ha en superfin kveld folkens og husk: Det skal være gøy å blogge 🙂