09. Februar…
Catalyzator midt i vinterlandskapet…

Catalyzator sliter som kjent med mye gruff i kroppen og et av de fremtredende problemene nå de senere årene har vært lys-sensitivitet og de få små gluggene som finnes her i garasjen er somoftest tildekket på dagtid selv om de ikke gir tilgang til noen direkte utsikt da de er plassert så keitete i forhold til sittehøyde og er bare slike små “hyttevinduer” osv… VelVel… Nå har jo Catalyzator endelig efter flere års venting fått slike filterbriller fra hjelpemiddelsentralen og kan igjen åpne øynene mot verden men å bruke slike innendørs i en mørkelagt garasje er det ikke helt tilrettelagt for så det blir til å benytte de når psyken har et sterkt behov for å titte ut av gluggene og kroppen har krefter til å avdekke gluggenes plassering og utsiktsmulighet der oppå veggen… slik som idag 🙂

Utsyn nordover: Nydelig solskinn over snødekket landskap… Det kan ikke kalles den store vy av utsikt men vakkert er det alikevel og kan skues om persienna (ja det finnes faktisk sånne knøttsmå persienner til minivinduer) i glugga over pc’n løftes og Catalyzator står på tå hev og knipser gjennom glasset 🙂

Utsyn vestover: Her har istappene overtatt makten i utsynet som er plassert i vestveggen i gangen inn i garasjen hvor Catalyzator bor og som også vitner om at Catalyzator bor i en dårlig tilrettelagt garasje og fyrer svært mye for kråkene gjennom stålplatetaket som nå har et tykkt og lunt isolerende lag av jomfruelig snø som sakte men sikkert smelter utover takrenna…

Utsyn østover: Denne retningen er stort sett en “bakside” av Catalyzators utsynsvinkel men kan sees om hun står på tå hev inne på toalettet… utsikten forteller om skyggesiden der sola skjelden skinner og er på samme vis som alt annet omkranset av skog skog og atter tett skog…

Utsikten sydover: Vel… sydover har ikke Catalyzator noen glugge mot verden utenfor og velger her isteden å legge inn et aldri så litet dokumentarfoto av en oppfinnsom liten Bergensk Guling som i mangel på musejaktmuligheter nå velger å jakte på det som måtte være i nærheten… Catalyzator venter nå på at han følger den veien av interessefelt og lærer seg å anngripe klesvasken i samma slengen Hehehe :)))

Så ønsker jeg allesammen en vintervakker dag 🙂