16. Februar
Catalyzator titter ut på snøværet…

En tilfeldig titt i gardinsprekken i vinduet akkurat i “rette” øyeblikk avslørte noen mørke bevegelser mot snøen der ute å kameraet ble fisket opp fra rotet på kontorbordet mens den ellers så skrøplige kroppen som Catalyzator er belemret med la seg langflat over PC’n og zoomet gjennom det trelags tykke vindusglugga mot nord.

Et vanlig digitalt kompaktkamera er vel ikke nødvendigvis det best egnet verktøy for de flotteste foto og heller ikke når knipsingen foregår gjennom slike tykke vindusglass i ei smal glugge men stemningen av det som ble observert der borte i skogsveien ca 70-80 meter i nordlig retning er vel alikevel presentabel 🙂

Mora bykser resolutt ut på vestre beite og tvillingene følger ganske rasket etter henne.

Disse fire pelsdyrene er ei stor og kraftig mor med tvillingkalver fra sommeren 2008 og en eldre kompis på lasset som muligens er hennes egen kalv fra 2007 ? Jeg fotograferte mora med tvillingene i sommer og det kan du lese mer om HER <-klikk link

Den eldre kompisen derimot ble litt heftet av noen lyder fra skogen i øst og tvilte et sekund lenge nok til å bli knipset i vakker possitur.

Et flott byks mellom gjerdetrådene og ut i snødypet bar det også med sistemann.

ØØØØhhhhhhh… Her var det visst ikke brøyta nei…

De kavet å baset seg gjennom djupsnøen på beitet i retning skogen i nesten samlet flokk.

Flotte dyr og flott natur og jeg vinket vakkert og ønsket dem lykke til videre i vinterskogens lune verden 🙂

Å så dukket Journalist Amund opp i snødrivet der utenfor… men det skal jeg fortelle mer om når jeg vet mer om noen dager… *kremtkremt* ….