19. Februar
Catalyzator og venterommet…

Ja… det vurderes nå å omdøpe den halvferdige garasjen til “venterommet” og det skulle vel passe sånn omtrent. Efter at journalisten var her den 16. Februar så var han jo også i kontakt med en og annen kommunalt annsatt om mine problemer kontra den manglende oppfølgingen av vedtak om hjelpetiltak osv men det virker som om menneskene i de kommunale korridorer kun konsentrerer seg om å prate bort saker og altså ikke foreta seg noe… Catalyzator har nemlig ikke hørt et knyst fra noen i den forbindelse ennå nei. Derimot så ringte det ei hyggelig dame hit idag som var interresert i jobben som personlig assistent 🙂 Vi hadde en lang og koselig samtale og hun skal nå kontakte kommunen for å få mer informasjon om stillingen, men da jeg opplyste henne om at vedtaket kun er på 5 timer pr uke så ble hun litt i tvil, både fordi hun antok at det ikke ville være tilstrekkelig for å dekke nok hjelp men også fordi hun selvfølgelig ønsket å jobbe litt mer enn en kort dag pr uke. På den annen side har jeg jo tilgode fem timer pr uke i to og et halvt år pluss to timer hjemmehjelp hver fjortende dag og det blir sånn ca 780 timer så… hmmm… nei det får jeg nok ikke “etterbetalt” nei… *sukk* lurer litt på hva kommunen har brukt mine hjelpetimer til ? sikkert et gedigent julebord eller tre for sjefene deromkring…

Jepp… 5 timer pr uke er nok alt jeg kan forvente å kunne få… nå er jo ikke jeg sterk nok til å være aktiv i fem sammenhengende timer for å unnagjøre alt jeg trenger hjelp til iløpet av en hel uke uansett så det blir jo uansett en kjinkig situasjon…

Jeg var en bitteliten tur utenfor veggen her og tok et bilde av hvordan det kan se ut dersom en bor i en delvis ombygget garasje med noe problematisk issolasjonsmangler i takkonstruksjonen… istappene langsmed “stueveggen” min henger nå nesten helt ned i snøfonna og det er et under at ikke takrenna har røket, stallveggen derimot ser ganske isfri ut så kanske jeg burde flytte dit hehehe 🙂

TILLEGG – DAGENS LILLE ANEKDOTE…

Havrekjeks og rosiner…

Den første kjeksen tygges sakte, den nesten smelter mellom tunga og gommen og legger seg som en limbestandig deig i alle kriker og kroker som finnes. Den neste kjeksen fyller de resterende ujevnheter utenpå tennenes emaljelag og den tredje kjeksen forvandler tanngarden til en ugjenkjennelig tannlaus gom-aktig trut… en halv liter vann går med for å forsøke å bløyte opp havrekjeksedeigen og måltidet avrundes med en neve stuebordlagrede halvseige rosiner.

Smiler mot speilet og ler 😀 vakkert syn… kan du forestille deg ?