21. Februar
Catalyzator titter på kopekassa…

<!– WriteFlash('’); //–>

Kopekassa, også kallt TV, er ikke Catalyzator sitt favorittmøbel her i garasjen men den bruker alikevel å få lov til å formiddle nyheter og ett og annet program litt utpå kveldstimene og idag var Catalyzator forberedt. Det var nemlig et innslag i et ikke fullt så populært program sånn egentlig men det skulle alikevel sees fordi det inneholdt en av Catalyzator sine favoritter:

Alexander Rybak med låta: Fairytale i den Norske melodi grand prix finalen fra Oslo Spektrum.

Han var utrolig populær og publikum nærmest rev salen i fillebiter i sin iver på å aplaudere han frem 🙂 og selvfølgelig vant han og skal nå representere Norge i den Europeiske Melodi Grand Prix finalen i Moskva 🙂 Jippi 🙂

Les mer om Alexander Rybak og den Norske MGP-finalen i VG <-klikk link

eller FØLG MGP VIDERE PÅ NRK <- klikk link

eller FØLG EUROVISION SONG CONTEST MOSCOW 2009 <-klikk link

Utenfor garasjen har det snødd og snødd å snødd å snødd idag og så har det visst også snødd litt… det var så tett med store snøballflak ute her at tilåmed døra snødde igjen og mine firbeinte samboere kom seg ikke ut hverken av katteluke eller dør men Catalyzator gjorde noen halsbrekkende innsatser og har forsøkt så godt det lar seg gjøre å iallfall holde stia (ca en kattepote bredde og 1meter lengde fra døra og inn til bilgarasjen med sopelime) utenfor katteluka mellom rullestolskinnene sånn omtrentelig gangbar slik at pelsdyra iallfall får seg en og annen luftetur ut i den andre garasjen. Det er totalt umulig å tenke på å få ut noe bil eller rullestol eller midlertidig “gangbar” Catalyzator for å si det sånn… Nå er det meldt mildvær i mårra så håpet er jo der en plass… *leeeeeeeeer* evig optimist ? eller naiv inntill det dustet (‘o’) ?

VelVel… Den Gule Bergenseren velger å ta vinterdvalen innunder varmeovnen her inne i garasjen og jeg tror jaggu hans eksempel er det mest fornuftige en stund fremover nå 🙂

Ønsker dere alle en fredelig vinterdvalenatt 🙂