Mandag 22. Juni …

Jaha så har jeg blitt ennå et år eldre da og sitter fremdeles i skogen å lurer på hva som skjer der ute i den store verdenen av sosialt felleskap og travle virksomheter. Dagen blir nok like stille og rolig som andre dager men jeg vil oppdatere dersom det skulle skje noe uforutsett av possitiv art utover døgnet.

Det har jo allerede nå inatt ramlet inn noen meiler i anledningen, Takk snille søte venner 🙂 og det blir også en feiring av det kronologiske steget på SecondLife i Norge med DJ Kayala Dagger utover kvelden så dagen blir behørig notert i cyberhimmelen 🙂

Dette innlegget vil bli oppdatert, Stay tuned…

(Det ble desverre ingen oppdatering… både feiring og alt gikk “down the drain” som det så fint heter og en kan vel også si at formen dessuten er så dårlig at det var like greit… på en måte 🙁