Langt der i fra…

Men efter å ha vært stille i mange måneder så dukket det opp en del nyheter via pc-skjærmen om funn av et hittils ukjent virus som det knyttes store forhåpninger til i forbindelse med det å kunne bli frisk fra ME/CFS og medfølgende invalidiserende problemer.

Tenk: Myndighetene anslår at det finnes et sted mellom 10 og 15 tusen alvorlig syke av ME/CFS her i landet og forskningen i Nevada har foreløpig avdekket at over 70% av de testede ME/CFS-passientene der borte hadde dette viruset som er beslektet med det litt mer kjente hiv-viruset. ( http://aboutmecfs.org/Rsrch/XMRVProving.aspx ) I årenes løp har jo også mange passienter trukket sammenligninger til nettopp hiv med tanke på sykdommens forløp og medfølgende symptomer men det er jo en annen historie.

Vil Norske myndigheter nå legge seg i selen for at vi som lider av ME/CFS, og er et så stort antall som vi faktisk er, skal kunne få rask avklaring og medisinering ?
Vil Norske myndigheter la oss få livene våre tilbake samt den respekten vi faktisk fortjener her vi i årevis har vansmektet under ulike fastlegers latterligjøring ?

Vi er faktisk mange… langt flere enn nødvendig når det trossalt allerede idag gis anbefalinger om strakstiltak og utprøving av medisiner fra de som forsker på dette og som har kompetansen! ( http://aboutmecfs.org/Trt/XMRVTreatment.aspx )

Så lenge myndighetene våre kan bedrive vaksinering mot svineinfluensa med en vaksine som ikke er testet godt nok og derav produsentfirmaet har fraskrevet ( http://wamcare.blogspot.com/2009/11/swine-flu-vaccine-unsafe-for-those-with.html?spref=tw ) seg ethvert søksmål i norge som i tyskland og andre steder dersom bivirkninger så burde iallfall vi som kan medisineres av godt utprøvde og anerkjente legemiddler få lov til å få denne tjangsen, det er trossalt vårt liv det er snakk om!

LES OGSÅ-> Faktaside om XMRV og ME/CFS

Vel…
Catalyzator er utslitt og er ikke på langt nær istand til å følge blogger på nettet og nyhetsbildet fremover slik hun var tidligere men hun er her ennå… ennå mer redusert men alikevel ikke helt bortevekk… ennå…

<!– WriteFlash('’); //–>

TAKK folkens
Glad i dere alle 🙂