Når man ikke har tilgang til dagliglivets selvfølgeligheter så går det ikke bare utover en selv på direkte vis men indirekte fordi en ikke klarer å imøtekomme sine omgivelsers krav til “normale ting” slik som juleforberedelser og gaver. Dette har bidratt til mye utakknemlige og sure miner fra omgivelsene og kontakten har blitt svært så innskrenket fordi ingen rett å slett gidder å ha kontakt med noen de ikke har noe nytte av og mine kontakter på det sosiale plan er således de siste ti årene blitt redusert i stadig større grad til nå de senere år å kun omfatte ukjente venner på internett og de fleste er således ukjente venner jeg aldri har møtt. Disse ukjente vennene betyr ganske mye for meg fordi jeg har noen å “prate med” slik som her via min nettside hvor jeg har forsøkt å skrive om hvordan jeg opplever livet når samfunnet svikter og hvilke mankoer jeg således lever med som i tillegg svekker kroppen ytterligere i tillegg til mnglende opfølging fra lege osv, og samfunnet har sviktet med totalt fravær av nødvendig hjelp som om jeg liksom ikke har eksistensiell verdi og kun er en byrde som alikevel samfunnet vil ha det bedre uten.

I år har jeg valgt å gi en julegave som hjelper en gruppe mennesker som også mangler både respekt og daglilivets hjelpeapparat i vårt samfunn og denne gaven dedikerer jeg fra/til alle dere mine ukjente venner på internett som til stadighet ramler innom mine nettsider med både trøstende ord og varme klemmer og dere er utrolig mange så gaveøkonomisk har jeg nå ruinert min konto på det groveste men gleden jeg vet denne gaven gir overstiger det kapitalistiske faktum med milelange smil 🙂 og gaven består i en stor bunke med =OSLO’s JuleBok og en passelig bunke av deres CD’e PlataFraGata som jeg på vegne av mine ukjente venner her på internett vil forsøke å distribuere til mitt sviktene nærmiljøsamfunn og andre tilfeldig forbipasserende to-bente individer 🙂

<!– WriteFlash('’); //–>

Til sist vil jeg bare tillegge at når vår verden en gang går under for naturens brask og bram, enten det er farlige viruser, miljøskadelige drivstoffutslipp eller kapitalistisk grådighet som dreper alt levende, så er vi alle likestillte og nakne i vår streben efter å få en ny tjangs til å lage en verden bassert på respekt og medmenneskelighet.

Jeg ønsker alle en vakker Adventstid som nå står foran oss 🙂